Forum Gildi ZOMO , na serwerze HG
WITAM!
Mam do was pytanie tego typu czy interesowałby was projekt który mam nadzieje urozmaici nasza gildie;]
mianowicie chodzi o to , że zorganizowalibysmy cykliczny Turniej "duel",który odbywalby sie np na Gubarashi Arena, lub w jakiejs innej lokalizacji;]. Wszyscy ktorzy by sie zapisali, zostaliby zobligowani do wplacenia 10g wpisowego, z którego utworzylibysmy Pule nagród dla osób ,które po stoczeniu walk każdy z każdym będa miały najwiecej pkt. Nagradzane byłyby pierwsze 3 miejsca. Walki toczone były by do trzech zwycięstw, a pkt przyznawane : po jeden za wygraną tzw runde. Walki odbywalyby sie co tydzien, a odpowiednia ilosc pkt pomoglaby podniesc ranke w Guild.
Dzieki za przeczytanie i prosze o oddanie glosu w sondzie.
http://www.sonda.pl/sonda_strona.php3?i … uid=507007
Wszystko ok, fajny pomysł, chociaż słaba jetem w pvp, dla zabawy mogłabym się w takie coś pobawić, ale - wydaje mi się, że trochu za małą gildię mamy na to. A po drugie to pomysł podnoszenia rangi w Gildii za punkty z walk jest nietrafiony, ja praktycznie nie gram pvp, nie umiem, czyli jestem skazana na egzystencje na poziomie rangi dotychczasowej?
Same turnieje - ok, ale tylko dla zabawy:)
Tego sie spodziewałem, ale nie moja Droga:D nie umiejetnośc w PvP Cie nie skazuje na dotychczasową range, bo tą mozna podnieść rowniez za aktywnosc PvE;] Wiec nie sądze zebys musiala sie czegokolwiek obawiac;]
No pewnie:D sędziego conajmniej jednego trzeba;] jak mozecie zagoncie tu jak najwiecej ludzi z Guild. Chetnie poznam wasze opinie, i razem cos zadecydujemy;]
Wydaje mi się, że to dobry pomysł i lekkie odderwanie sie od inst i expa (juz mi sie zygac chce od niego).